Essen 2011
Cytat z wojciechmielech data 14 grudnia, 2010, 20:42Jolu 😛 ja mniemam że masz dobrą duszę :heartbeating: i nic nie obiecujesz ,ale wiem że jadą z tamtego rejonu również ludzie z Tczewa, Braniewa ,Olsztyna czy też z Bydgoszczy. Jest jeszcze :rockon: trochę czasu i wszystko się wyjaśni. Ostatnio z nami była fajna dziewczyna z Ostrołęki :bravo: a wtedy zima była jeszcze gorsza bo zadyma że hoho.Wchodząc do autokary pytam czy jest "ostrołenka " a ona skromniutko mówi : ja byłam pierwsza. :bravo: :bravojs: Zuch dziewczyna.
Coś się wymyśli. :clap: :clap:
Jolu 😛 ja mniemam że masz dobrą duszę :heartbeating: i nic nie obiecujesz ,ale wiem że jadą z tamtego rejonu również ludzie z Tczewa, Braniewa ,Olsztyna czy też z Bydgoszczy. Jest jeszcze :rockon: trochę czasu i wszystko się wyjaśni. Ostatnio z nami była fajna dziewczyna z Ostrołęki :bravo: a wtedy zima była jeszcze gorsza bo zadyma że hoho.Wchodząc do autokary pytam czy jest "ostrołenka " a ona skromniutko mówi : ja byłam pierwsza. :bravo: :bravojs: Zuch dziewczyna.
Coś się wymyśli. :clap: :clap:
Cytat z czikola data 14 grudnia, 2010, 21:43my jedziemy pociągiem....niestety... 🙄 nasze auto to strach sie bać :takaemotka: :takaemotka:
my jedziemy pociągiem....niestety... 🙄 nasze auto to strach sie bać :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z Jessi data 17 grudnia, 2010, 22:49@wojciechmielech napisał/a:
Zapadła decyzja ,
jedziemy do Essen w 2011 na Międzynarodową Wystawę Roślin IPM ESSEN 2011. Wyjazd ze Szczecina 26 stycznia/środa/ , zwiedzanie 27 stycznia/czwartek/ , ciekawe pokazy florystyczne florystów z Shanghaju , najlepsi niemieccy floryści i Rosjanie.Może być bomba. Zapraszam starych i nowych bywalców na wyjazd.
wojciechja też bym chętnie pojechała ale ta "bomba" mnie przeraziła :smileyflower: :smileyflower:
a tak poważnie muszę być w tym terminie na innej ważnej imprezie , więc...................... życze przyjemności :smileyflower: :upup: :smileyflower: :upup:
@wojciechmielech napisał/a:
Zapadła decyzja ,
jedziemy do Essen w 2011 na Międzynarodową Wystawę Roślin IPM ESSEN 2011. Wyjazd ze Szczecina 26 stycznia/środa/ , zwiedzanie 27 stycznia/czwartek/ , ciekawe pokazy florystyczne florystów z Shanghaju , najlepsi niemieccy floryści i Rosjanie.Może być bomba. Zapraszam starych i nowych bywalców na wyjazd.
wojciech
ja też bym chętnie pojechała ale ta "bomba" mnie przeraziła :smileyflower: :smileyflower:
a tak poważnie muszę być w tym terminie na innej ważnej imprezie , więc...................... życze przyjemności :smileyflower: :upup: :smileyflower: :upup:
Cytat z wojciechmielech data 18 grudnia, 2010, 19:19:santa: :santa: Dziekujemy pięknie :kisscheek: :buzki: ale jeszcze nie pojechaliśmy : :santa: :santa: dogrun: :dogrun: ❓ ❓ ❗ ❗
:santa: :santa: Dziekujemy pięknie :kisscheek: :buzki: ale jeszcze nie pojechaliśmy : :santa: :santa: dogrun: :dogrun: ❓ ❓ ❗ ❗
Cytat z wojciechmielech data 21 grudnia, 2010, 16:57Zauważyłem ciekawe zjawisko, :rockon:
że przeglądaczy jest ca. 900 a pytających o wyjazd na najciekawszą i największą imprezę na Świecie dla flotystów jest tak mało, że można policzyć na palcach górnych kończyn :clap: :clap: :clap:
Niech się decydują miłośnicy kwiatów i floryści z zachodniopomorskiego bo ręce opadają :bangin: :clap: :partydance: :partydance: .Zgłaszają się ludzie ze wschodniej ścian i brawo im :clap: :clap: :clap: a tubylcy milczą.
Bo się wnerwię.
wojciech
Zauważyłem ciekawe zjawisko, :rockon:
że przeglądaczy jest ca. 900 a pytających o wyjazd na najciekawszą i największą imprezę na Świecie dla flotystów jest tak mało, że można policzyć na palcach górnych kończyn :clap: :clap: :clap:
Niech się decydują miłośnicy kwiatów i floryści z zachodniopomorskiego bo ręce opadają :bangin: :clap: :partydance: :partydance: .Zgłaszają się ludzie ze wschodniej ścian i brawo im :clap: :clap: :clap: a tubylcy milczą.
Bo się wnerwię.
wojciech
Cytat z wojciechmielech data 27 grudnia, 2010, 16:31Dla tych co planują wyjazd z nami do Essen na IPM Essen 2011 chciałbym dodać ze będziemy czekali aż wszyscy z Polski dojadą do Szczecina .Dziś np. zgłosił się p. Bartosz z Bielsko-Białej to dalej niż z Tych. :rockon: :rockon: Bartosz nie pobił jeszcze rekordu bo Jola jechała z nami do Holandii i Paryża aż z Wieliczki 😀 :kisscheek: :santa:
Dla tych co planują wyjazd z nami do Essen na IPM Essen 2011 chciałbym dodać ze będziemy czekali aż wszyscy z Polski dojadą do Szczecina .Dziś np. zgłosił się p. Bartosz z Bielsko-Białej to dalej niż z Tych. :rockon: :rockon: Bartosz nie pobił jeszcze rekordu bo Jola jechała z nami do Holandii i Paryża aż z Wieliczki 😀 :kisscheek: :santa:
Cytat z Jessi data 27 grudnia, 2010, 17:51hihi przy tych 700km to czy to wieliczka czy BB................. 😉
być może spotkamy sie na miejscu 🙂 wszystko zależy jak nam interesy pójdą ..........
póki co trzymajcie się :partydance:
hihi przy tych 700km to czy to wieliczka czy BB................. 😉
być może spotkamy sie na miejscu 🙂 wszystko zależy jak nam interesy pójdą ..........
póki co trzymajcie się :partydance:
Cytat z wojciechmielech data 31 grudnia, 2010, 14:47Dla wszystkich co się zdecydowali jechać 26 stycznia z nami na IPM Essen 2011-/ międzynarodowa wystawa i pokazy florystyczne w Essen/i tym co się jeszcze zastanawiają / są jeszcze wolne miejsca/ oraz niezdecydowanym /. tych zapraszamy/ życzę :drink: szampańskiej zabawy w dniu dzisiejszym i przyjemnego poranka /cicho tam......, :plask: tupot białych mew..../ :zmeczony: :zmeczony:
wojciech
Dla wszystkich co się zdecydowali jechać 26 stycznia z nami na IPM Essen 2011-/ międzynarodowa wystawa i pokazy florystyczne w Essen/i tym co się jeszcze zastanawiają / są jeszcze wolne miejsca/ oraz niezdecydowanym /. tych zapraszamy/ życzę :drink: szampańskiej zabawy w dniu dzisiejszym i przyjemnego poranka /cicho tam......, :plask: tupot białych mew..../ :zmeczony: :zmeczony:
wojciech
Cytat z wojciechmielech data 1 stycznia, 2011, 08:39My będziemy 27 stycznia w Essen od 9.00 do 18.00 zwiedzali targi a pokazy są 11.30 - 12.30 pokazy florystów z Moskwy,
14.00-14.45 pokazy mistrzów świata
16.00-16.45 floryści finaliści Złotej Róży
więcej informacji na stronie www :ipm-messe.de
więcej informacji o naszym wyjeździe podam po skontaktowaniu się mail: wojciech.mielech@wp.plwojciech
My będziemy 27 stycznia w Essen od 9.00 do 18.00 zwiedzali targi a pokazy są 11.30 - 12.30 pokazy florystów z Moskwy,
14.00-14.45 pokazy mistrzów świata
16.00-16.45 floryści finaliści Złotej Róży
więcej informacji na stronie www :ipm-messe.de
więcej informacji o naszym wyjeździe podam po skontaktowaniu się mail: wojciech.mielech@wp.pl
wojciech
Cytat z wojciechmielech data 5 stycznia, 2011, 15:47Proszę wszystkich nie zdecydowanych o zgłaszanie się bo lista jeszcze jest otwarta do 10-11 stycznia . Po tym terminie nie ręczą, ze będą wolne miejsca.
Proszę wszystkich nie zdecydowanych o zgłaszanie się bo lista jeszcze jest otwarta do 10-11 stycznia . Po tym terminie nie ręczą, ze będą wolne miejsca.