Zapraszamy na Galę florystyczną Boże Narodzenie 20.11.2011
Cytat z swietlana marciniak data 23 listopada, 2011, 07:47@Ewa.pasja napisał/a:
Dziewczyny ja nie wyrażam swojej opinii na temat pokazu , bo co ja biedna raczkująca mogę porównywać 😳 😳 😳
Jestem pod wrażenie atmosfery jaka panowała między nami , prawie się nie znamy a ja odczułam ciepło rodzinne
w końcu tworzymy rodzinkę na tym forum , czułam się jakbym znała Was od wielu lat :buziak: :buziak: :buziak: :buziak:Co to znaczy ..."nie wyrażam swojej opinii.....biedna raczkująca....",krótko-albo się podobał,albo nie!!!!!!!!!!!!!!!
No i ciesze się że mogłam poznać dziewczynę(prawdopodobno,podobną do mnie :heartspink: )
Musimy koniecznie spotkać się na.....................warsztatach :naughty:
@Ewa.pasja napisał/a:
Dziewczyny ja nie wyrażam swojej opinii na temat pokazu , bo co ja biedna raczkująca mogę porównywać 😳 😳 😳
Jestem pod wrażenie atmosfery jaka panowała między nami , prawie się nie znamy a ja odczułam ciepło rodzinne
w końcu tworzymy rodzinkę na tym forum , czułam się jakbym znała Was od wielu lat :buziak: :buziak: :buziak: :buziak:
Co to znaczy ..."nie wyrażam swojej opinii.....biedna raczkująca....",krótko-albo się podobał,albo nie!!!!!!!!!!!!!!!
No i ciesze się że mogłam poznać dziewczynę(prawdopodobno,podobną do mnie :heartspink: )
Musimy koniecznie spotkać się na.....................warsztatach :naughty:
Cytat z parviflora data 23 listopada, 2011, 07:54no jakieś tam podobieństwo jest, od pasa w dół na pewno! :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
a ja dowiem się wreszcie, co to za koleś na naszym zdjęciu????????????????
no jakieś tam podobieństwo jest, od pasa w dół na pewno! :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
a ja dowiem się wreszcie, co to za koleś na naszym zdjęciu????????????????
Cytat z swietlana marciniak data 23 listopada, 2011, 09:34Parvi,a to niebył jeden ze sponsorów????????????
Pan jakiś tam ze stoiska "Oasisa"??????????????
Parvi,a to niebył jeden ze sponsorów????????????
Pan jakiś tam ze stoiska "Oasisa"??????????????
Cytat z zakatek2005 data 23 listopada, 2011, 14:26Tak to jest Paweł chyba Wojtkowiak. Ma stoisko a nawet chyba 3 na dodatkach i jest przedstawicielem Oasisa na Franowie
Tak to jest Paweł chyba Wojtkowiak. Ma stoisko a nawet chyba 3 na dodatkach i jest przedstawicielem Oasisa na Franowie
Cytat z Ewa.pasja data 23 listopada, 2011, 15:01@zakatek2005 napisał/a:
Tak to jest Paweł chyba Wojtkowiak. Ma stoisko a nawet chyba 3 na dodatkach i jest przedstawicielem Oasisa na Franowie
no kochana już Twoja ciekawość została zaspokojona :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Pokazy były dla mnie niesamowite , tak mi zawróciły w głowie , że schodząc po schodach zaliczyłam żabkę :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
teraz leczę obite kolana .......... nigdy nie zapomnę pierwszego w moim życiu pokazu , który mogłam obejrzeć i do tego w niesamowitym towarzystwie :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
@zakatek2005 napisał/a:
no kochana już Twoja ciekawość została zaspokojona :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Pokazy były dla mnie niesamowite , tak mi zawróciły w głowie , że schodząc po schodach zaliczyłam żabkę :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
teraz leczę obite kolana .......... nigdy nie zapomnę pierwszego w moim życiu pokazu , który mogłam obejrzeć i do tego w niesamowitym towarzystwie :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Cytat z amika data 23 listopada, 2011, 18:49Dzięki dziewczyny że mogłam Was poznać ( Parwi ,Aniołek , Swietka ).Żaluje , że nie mogłam z Wami pojść na kawkę ..ale co się odwlecze to nie uciecze ..haha. Co do pokazu był super .Bliższe memu sercu były prace Kasi . Wszystkie Was mocno całuje i pozdrawiam :adore: :buzki: :buzki: :buzki:
Dzięki dziewczyny że mogłam Was poznać ( Parwi ,Aniołek , Swietka ).Żaluje , że nie mogłam z Wami pojść na kawkę ..ale co się odwlecze to nie uciecze ..haha. Co do pokazu był super .Bliższe memu sercu były prace Kasi . Wszystkie Was mocno całuje i pozdrawiam :adore: :buzki: :buzki: :buzki:
Cytat z parviflora data 23 listopada, 2011, 20:10@zakatek2005 napisał/a:
dziękuję! Aczkolwiek - no nie pasuje mi! Ale dobrze, że ja jestem na tym zdjęciu to trochę poprawia... :naughty:
@Ewa.pasja napisał/a:
nigdy nie zapomnę pierwszego w moim życiu pokazu , który mogłam obejrzeć i do tego w niesamowitym towarzystwie
dziękuję 😉
@amika napisał/a:
Żaluje , że nie mogłam z Wami pojść na kawkę .
dziewczyny - mówimy jej, że to nie była kawa? :smileyflower:
@zakatek2005 napisał/a:
dziękuję! Aczkolwiek - no nie pasuje mi! Ale dobrze, że ja jestem na tym zdjęciu to trochę poprawia... :naughty:
@Ewa.pasja napisał/a:
nigdy nie zapomnę pierwszego w moim życiu pokazu , który mogłam obejrzeć i do tego w niesamowitym towarzystwie
dziękuję 😉
@amika napisał/a:
Żaluje , że nie mogłam z Wami pojść na kawkę .
dziewczyny - mówimy jej, że to nie była kawa? :smileyflower:
Cytat z Ewa.pasja data 23 listopada, 2011, 21:09amika to nie była tylko kawusia , kurde szkoda ............ :buzki: :buzki:
ale myślę , że nadrobimy :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: pogaduszki nocne itp....
:buziak: :buziak:
amika to nie była tylko kawusia , kurde szkoda ............ :buzki: :buzki:
ale myślę , że nadrobimy :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: pogaduszki nocne itp....
:buziak: :buziak:
Cytat z swietlana marciniak data 24 listopada, 2011, 07:06@Ewa.pasja napisał/a:
amika to nie była tylko kawusia ......................:
Jaka kawa 😯 Była kawa? 😉
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: I kto by o tej porzę pił kawe?????????????? :naughty:
@Ewa.pasja napisał/a:
amika to nie była tylko kawusia ......................:
Jaka kawa 😯 Była kawa? 😉
:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: I kto by o tej porzę pił kawe?????????????? :naughty: