Forum

Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumNa dzień dobry: Przywitaj siewitam!
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

witam!

No proszę, kto do nas zawitał:-) Super :smileyflower:
Tomek znając wspominane już nieraz tutaj przez dziewczyny Twoje poczucie humoru będziesz się bawił z nami znakomicie:)

Pozdrawiam bardzo serdecznie, miło Cię u nas gościć :bravojs:

@Waniliowa75 napisał/a:

Witam Mistrza, robi się tu coraz bardziej elitarnie, :smileyflower: i mistrzowsko, :smileyflower: i profesjonalnie, :smileyflower: i artystycznie. :smileyflower: I DOBRZE!!! :smileyflower: Zaszczyt Cię witać. :smileyflower:

Wielkie brawa... :bravojs: :bravojs: :bravojs: ..dla Hanusi :inlove: za to ,że ściągneła Ciebie na to forum 😉 😀 :mrgreen:
Od dawna jestem oczarowana 😳 twoimi pracami :mrgreen: i poczuciem humoru :mrgreen: ,szkoda,że nie da się Krakowa przenieść na Pomorze,ech :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pozdrawiam.

Albo na mazowsze :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

eee tam dziewczyny! ja mam wszędzie blisko:) w końcu mieszkam w pkp:);)

Tomku, czekam na adres na który mam przesłać zdjęcia :smileyflower:

Witamy w gronie. :buzki:

Witam !

Gratuluję talentu , fantazji , umiejętności nieprzeciętnych.

Witam serdecznie!!!
Byłam na targach w Broniszach 21-22 marca i powiem tak: jak to dziewczyny na forum zwykły mówić, zbierałam szczękę z podłogi, wszystko po prostu cuda i dzieła sztuki, Tomek twoje pokazy świetne i w dodatku z poczuciem humoru, no a pokaz mody florystycznej......ahh, brak słów po prostu fantastyczny i tak na prawdę nie znajduję słów żeby to określić :heartbeating:
Wielkie ukłony i brawa dla Ciebie i osób które brały w nim udział, no i oczywiście dla p. Marioli Miklaszewskiej.
Za wszelkie Twoje porady i podpowiedzi na pewno każdy będzie wdzięczny,no bo jak się uczyć to tylko od MISTRZÓW :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs:
Tak jak ja dopiero się uczę i wiedzy florystycznej jestem bardzo bardzo głodna... :smileyflower:
A tak na marginesie, może mnie widziałeś na pokazach??????
Siedziałam w trzecim rzędzie ostrzyżona na "jeżyka" farbowana na rudo,w okularach, no i dałeś mi sobie zrobić kilka fajnych zdjęć, kapciuszki, kapelusz z anturium itd...choć było tyle ludzi, ze pewnie nie zauważyłeś.
Pozdrawiam serdecznie!
P.S. Jak byś chciał kilka fajnych fotek z pokazów to mogę przesłać.

Bardzo mi miło:) przekażę miłe słowa Marioli i reszcie ekipy:) staraliśmy się mocno by wyszło jak najlepiej:) a i ja się cieszę, że moje pokazy wzbudziły zainteresowanie:)

P.S. Pamiętam rudy kolor na widowni:):-):P
a zdjęcia poproszę! bardzo chętnie... jeśli dobrze na nich wypadłem:P

Masz pw :mrgreen:

facebook