witam!
Cytat z wisteriaa data 2 kwietnia, 2012, 14:54No proszę, kto do nas zawitał:-) Super :smileyflower:
Tomek znając wspominane już nieraz tutaj przez dziewczyny Twoje poczucie humoru będziesz się bawił z nami znakomicie:)Pozdrawiam bardzo serdecznie, miło Cię u nas gościć :bravojs:
No proszę, kto do nas zawitał:-) Super :smileyflower:
Tomek znając wspominane już nieraz tutaj przez dziewczyny Twoje poczucie humoru będziesz się bawił z nami znakomicie:)
Pozdrawiam bardzo serdecznie, miło Cię u nas gościć :bravojs:
Cytat z czarna oliwka data 2 kwietnia, 2012, 14:59@Waniliowa75 napisał/a:
Witam Mistrza, robi się tu coraz bardziej elitarnie, :smileyflower: i mistrzowsko, :smileyflower: i profesjonalnie, :smileyflower: i artystycznie. :smileyflower: I DOBRZE!!! :smileyflower: Zaszczyt Cię witać. :smileyflower:
Wielkie brawa... :bravojs: :bravojs: :bravojs: ..dla Hanusi :inlove: za to ,że ściągneła Ciebie na to forum 😉 😀
Od dawna jestem oczarowana 😳 twoimi pracamii poczuciem humoru
,szkoda,że nie da się Krakowa przenieść na Pomorze,ech
![]()
![]()
![]()
pozdrawiam.
@Waniliowa75 napisał/a:
Witam Mistrza, robi się tu coraz bardziej elitarnie, :smileyflower: i mistrzowsko, :smileyflower: i profesjonalnie, :smileyflower: i artystycznie. :smileyflower: I DOBRZE!!! :smileyflower: Zaszczyt Cię witać. :smileyflower:
Wielkie brawa... :bravojs: :bravojs: :bravojs: ..dla Hanusi :inlove: za to ,że ściągneła Ciebie na to forum 😉 😀
Od dawna jestem oczarowana 😳 twoimi pracami i poczuciem humoru
,szkoda,że nie da się Krakowa przenieść na Pomorze,ech
pozdrawiam.
Cytat z Julita Mroczek data 2 kwietnia, 2012, 16:14Albo na mazowsze
![]()
![]()
Albo na mazowsze
Cytat z Julita Mroczek data 2 kwietnia, 2012, 17:07Tomku, czekam na adres na który mam przesłać zdjęcia :smileyflower:
Tomku, czekam na adres na który mam przesłać zdjęcia :smileyflower:
Cytat z Julita Mroczek data 1 kwietnia, 2012, 13:08Witam serdecznie!!!
Byłam na targach w Broniszach 21-22 marca i powiem tak: jak to dziewczyny na forum zwykły mówić, zbierałam szczękę z podłogi, wszystko po prostu cuda i dzieła sztuki, Tomek twoje pokazy świetne i w dodatku z poczuciem humoru, no a pokaz mody florystycznej......ahh, brak słów po prostu fantastyczny i tak na prawdę nie znajduję słów żeby to określić :heartbeating:
Wielkie ukłony i brawa dla Ciebie i osób które brały w nim udział, no i oczywiście dla p. Marioli Miklaszewskiej.
Za wszelkie Twoje porady i podpowiedzi na pewno każdy będzie wdzięczny,no bo jak się uczyć to tylko od MISTRZÓW :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs:
Tak jak ja dopiero się uczę i wiedzy florystycznej jestem bardzo bardzo głodna... :smileyflower:
A tak na marginesie, może mnie widziałeś na pokazach??????
Siedziałam w trzecim rzędzie ostrzyżona na "jeżyka" farbowana na rudo,w okularach, no i dałeś mi sobie zrobić kilka fajnych zdjęć, kapciuszki, kapelusz z anturium itd...choć było tyle ludzi, ze pewnie nie zauważyłeś.
Pozdrawiam serdecznie!
P.S. Jak byś chciał kilka fajnych fotek z pokazów to mogę przesłać.
Witam serdecznie!!!
Byłam na targach w Broniszach 21-22 marca i powiem tak: jak to dziewczyny na forum zwykły mówić, zbierałam szczękę z podłogi, wszystko po prostu cuda i dzieła sztuki, Tomek twoje pokazy świetne i w dodatku z poczuciem humoru, no a pokaz mody florystycznej......ahh, brak słów po prostu fantastyczny i tak na prawdę nie znajduję słów żeby to określić :heartbeating:
Wielkie ukłony i brawa dla Ciebie i osób które brały w nim udział, no i oczywiście dla p. Marioli Miklaszewskiej.
Za wszelkie Twoje porady i podpowiedzi na pewno każdy będzie wdzięczny,no bo jak się uczyć to tylko od MISTRZÓW :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs:
Tak jak ja dopiero się uczę i wiedzy florystycznej jestem bardzo bardzo głodna... :smileyflower:
A tak na marginesie, może mnie widziałeś na pokazach??????
Siedziałam w trzecim rzędzie ostrzyżona na "jeżyka" farbowana na rudo,w okularach, no i dałeś mi sobie zrobić kilka fajnych zdjęć, kapciuszki, kapelusz z anturium itd...choć było tyle ludzi, ze pewnie nie zauważyłeś.
Pozdrawiam serdecznie!
P.S. Jak byś chciał kilka fajnych fotek z pokazów to mogę przesłać.
Cytat z max data 1 kwietnia, 2012, 13:51Bardzo mi miło:) przekażę miłe słowa Marioli i reszcie ekipy:) staraliśmy się mocno by wyszło jak najlepiej:) a i ja się cieszę, że moje pokazy wzbudziły zainteresowanie:)
P.S. Pamiętam rudy kolor na widowni:):-):P
a zdjęcia poproszę! bardzo chętnie... jeśli dobrze na nich wypadłem:P
Bardzo mi miło:) przekażę miłe słowa Marioli i reszcie ekipy:) staraliśmy się mocno by wyszło jak najlepiej:) a i ja się cieszę, że moje pokazy wzbudziły zainteresowanie:)
P.S. Pamiętam rudy kolor na widowni:):-):P
a zdjęcia poproszę! bardzo chętnie... jeśli dobrze na nich wypadłem:P
Cytat z Julita Mroczek data 1 kwietnia, 2012, 14:18Masz pw
Masz pw