witam!
Cytat z max data 1 kwietnia, 2012, 12:31Witam:)
Tu Max Kuczyński wpadłem do Was (nie wiem czemu tak późno, ale lepiej późno niż później:)) po rozmowie z Hanusią:-)
Chętnie poczytam, popiszę i się jakoś "udzielę" jeśli będzie potrzeba:)
pozdrawiam!
Witam:)
Tu Max Kuczyński wpadłem do Was (nie wiem czemu tak późno, ale lepiej późno niż później:)) po rozmowie z Hanusią:-)
Chętnie poczytam, popiszę i się jakoś "udzielę" jeśli będzie potrzeba:)
pozdrawiam!
Cytat z max data 4 kwietnia, 2012, 10:02😛 nie, nie, to nie żarty Hanusi:)
Jessi sam nie wiem czemu tak późno! rozmawiając z Hanusią ostatnio uświadomiłem sobie, że nie mam u Was profilu...zareklamowała Was trochę i myślę... a co! czemu nie! krzywdy mi chyba nie zrobią!:P
😛 nie, nie, to nie żarty Hanusi:)
Jessi sam nie wiem czemu tak późno! rozmawiając z Hanusią ostatnio uświadomiłem sobie, że nie mam u Was profilu...zareklamowała Was trochę i myślę... a co! czemu nie! krzywdy mi chyba nie zrobią!:P
Cytat z kasiapek data 4 kwietnia, 2012, 11:34hehe .. .. jestesmy grzeczne, nikt nie bije :smileyflower:
a Hanusia to cos rzadko ostatnio pisze.. pewnie obrabia tego tira z Holandii. :smileyflower: .. mam nadzieje ze się jej biznesik kręci :thumbupleft:
hehe .. .. jestesmy grzeczne, nikt nie bije :smileyflower:
a Hanusia to cos rzadko ostatnio pisze.. pewnie obrabia tego tira z Holandii. :smileyflower: .. mam nadzieje ze się jej biznesik kręci :thumbupleft:
Cytat z Jessi data 4 kwietnia, 2012, 14:07@max napisał/a:
my Cię tu możemy co najwyżej zagłaskać :heartspink: :heartspink: :heartspink:
@max napisał/a:
my Cię tu możemy co najwyżej zagłaskać :heartspink: :heartspink: :heartspink:
Cytat z kasiapek data 4 kwietnia, 2012, 06:23witamy :rockon: :partydance: :partydance:
a to nie jest prima-aprilis? bo powitanie z 1 kwietnia :smokingjoint: moze to Hanusia ze jaja z nas robi? :smileyflower:
witamy :rockon: :partydance: :partydance:
a to nie jest prima-aprilis? bo powitanie z 1 kwietnia :smokingjoint: moze to Hanusia ze jaja z nas robi? :smileyflower:
Cytat z Jessi data 3 kwietnia, 2012, 22:18hmmm max??? :chytry:
jaki... max??? :gwizdze:
sorki... czy ja znam jakiegoś maxa?? :naughty:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba coś se przypomniałam :bangin:
to mój max :zpuchar::smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
a tak poważnie : czemu dopiero teraz ??
:buziak:HANUSIA :heartbeating: :heartbeating: :heartbeating:
hmmm max??? :chytry:
jaki... max??? :gwizdze:
sorki... czy ja znam jakiegoś maxa?? :naughty:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa chyba coś se przypomniałam :bangin:
to mój max :zpuchar: