Witam
Cytat z Jadwiga data 12 lutego, 2012, 12:25Wspaniałe lasy. Po 3 dniach zbierania w 2 osoby - miałyśmy 10 kg suszonych.....
A w Cybince zaopatrywaliśmy się w wiadra na zasolenie tych, które były przeznaczone do marynowania.......
Wspaniałe czasy...........
Wspaniałe lasy. Po 3 dniach zbierania w 2 osoby - miałyśmy 10 kg suszonych.....
A w Cybince zaopatrywaliśmy się w wiadra na zasolenie tych, które były przeznaczone do marynowania.......
Wspaniałe czasy...........
Cytat z daga101 data 13 lutego, 2012, 12:30MARZENKO :kisscheek: NO TO WPADŁAS JAK SLIWKA W KOMPOT
![]()
![]()
bo jak zauwazyłas my tu wszystke lubimy KWIATKI....GRZYBKI ...PIPKI I INNE PIEPRZOTY:mrgreen:
![]()
WITAMY NA FORUM :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
dodatkowo moj OJCZULEK była w ŻARACH w wojsku z wielkim sentymentem wspomina tamtejsza jednostke 🙄
MARZENKO :kisscheek: NO TO WPADŁAS JAK SLIWKA W KOMPOT
bo jak zauwazyłas my tu wszystke lubimy KWIATKI....GRZYBKI ...PIPKI I INNE PIEPRZOTY:mrgreen:
WITAMY NA FORUM :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
dodatkowo moj OJCZULEK była w ŻARACH w wojsku z wielkim sentymentem wspomina tamtejsza jednostke 🙄
Cytat z Jessi data 15 lutego, 2012, 16:56hej :smileyflower: marzenko :smileyflower:
ja też czasem tamtędy przejeżdżam 🙂
w minionym roku wpadliśmy na grzyby w lubuskie lasy:heartspink: oj działo się .................
planowany wieczorową porą powrót do domu opóźnił się o 8 godzin![]()
hej :smileyflower: marzenko :smileyflower:
ja też czasem tamtędy przejeżdżam 🙂
w minionym roku wpadliśmy na grzyby w lubuskie lasy :heartspink: oj działo się .................
planowany wieczorową porą powrót do domu opóźnił się o 8 godzin
Cytat z marzena2 data 17 lutego, 2012, 19:51Jessi tyyylko ❓ 8 godzin 😀 😀 to z kim byłaś ❓ Ja za starych dobrych czasów zabalowałam na śląsku 3 dni 😳 Jak będzie Ci po drodze to możemy to naprawić :drink:
Jessi tyyylko ❓ 8 godzin 😀 😀 to z kim byłaś ❓ Ja za starych dobrych czasów zabalowałam na śląsku 3 dni 😳 Jak będzie Ci po drodze to możemy to naprawić :drink:
Cytat z swietlana marciniak data 20 lutego, 2012, 08:26Witam! :smileyflower:
Witam! :smileyflower: