Witam
Cytat z marzena2 data 3 lutego, 2012, 11:44Witam serdecznie 😀 Prowadze kwiacirnie w Zarach , w lubuskim,od 27lat mam na imie Marzena.O waszym portalu dowiedzialam sie od Jwony7 za co jej serdecznie dziekuje :kisscheek: .Pozdrawiam Wszystkich zyczac duzych obrotow i mocno zakochanych WALENTYNEK.
Witam serdecznie 😀 Prowadze kwiacirnie w Zarach , w lubuskim,od 27lat mam na imie Marzena.O waszym portalu dowiedzialam sie od Jwony7 za co jej serdecznie dziekuje :kisscheek: .Pozdrawiam Wszystkich zyczac duzych obrotow i mocno zakochanych WALENTYNEK.
Cytat z czarna oliwka data 3 lutego, 2012, 12:34Witam i życzę miłej lektury.....na forum
![]()
![]()
Witam i życzę miłej lektury.....na forum
Cytat z Ewa.pasja data 3 lutego, 2012, 12:35Witaj Marzenko :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: w Naszym RAJU :smileyflower:
Witaj Marzenko :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: w Naszym RAJU :smileyflower:
Cytat z Jadwiga data 3 lutego, 2012, 18:22Witam !
Alutka napisała:
"Witam serdecznie:) przejeżdzam koło Żar jadac do rodzinki z Cybinki."
Jeśli to Cybinka w okolicy Słubic, to jeździłam tam na wspaniałe grzybobrania.
Pozdrawiam, Marzenko, rozgość się między nami.
Witam !
Alutka napisała:
Cytat z alutka77 data 4 lutego, 2012, 18:33@Jadwiga napisał/a:
Witam !
Alutka napisała:
Tak dokładnie ta sama :)Cybinka k Słubic dokładnie jezdze do Grzmiącej do kuzynki a co do grzybobrania to tam sa wspaniałe jakies 10 lat temu przywiozłam jeden pełny karton po bananach kani:) mniam lasy obfite w kurki prawdziwki i podgrzybki na reszcie grzybów sie nie znam
@Jadwiga napisał/a:
Witam !
Alutka napisała:
Tak dokładnie ta sama :)Cybinka k Słubic dokładnie jezdze do Grzmiącej do kuzynki a co do grzybobrania to tam sa wspaniałe jakies 10 lat temu przywiozłam jeden pełny karton po bananach kani:) mniam lasy obfite w kurki prawdziwki i podgrzybki na reszcie grzybów sie nie znam