Forum

Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumNa dzień dobry: Przywitaj sieWitam 🙂
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Witam 🙂

Witam serdecznie :partydance:

Tatanko witaj 😀
hehehe, z tym margaretkami to jakbym moich klientow słyszała, dokadnie te same teksty mi sadzą :takaemotka: , a u nas na targu tez margaretki za darmo rozdawają :smileyflower:

@kasiapek napisał/a:

Tatanko witaj 😀
hehehe, z tym margaretkami to jakbym moich klientow słyszała, dokadnie te same teksty mi sadzą :takaemotka: , a u nas na targu tez margaretki za darmo rozdawają :smileyflower:

:takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: tiaaaaaa i to pewnie ruscy :takaemotka: :takaemotka: haha

Cześć dziewczyny :rockon: :rockon: 😀 😀

Ja tu wizę, że Tatanka to jakaś jajcara chyba :naughty: , w każdym razie bawią mnie Twoje posty :thumbupleft:

Ogólnie to jestem :rockon: ale dziś to załapałam jakieś doły kurcze-totalna niewiara we wszystko. I wszystko mnie zdołowało dziś. Nawet te złośliwe baby, które zawsze są wstrętne i nigdy sobie z nich~nic nie robię, to dzisiaj bolało jak nawet przez zamknięte drzwi słyszałam jak drą te twarze, ze tu tak drogo, bo tutaj stroik za 28zł, a na targu taki sam, a nawet większy za 10zł! Za 10 zł! I wkurza mnie to, bo to takie okoliczne plotkary, które puszczą plotę wsród ludzi,że u mnie drooooogo. :teeth: :teeth: A i jeszcze coś, przychodzą, w reklamówce już zakupione ( na targu oczywiście) sztuczne chryzantemy a u mnie szukają albo "coś zielonego" do tego, albo jakieś dodatki, albo -zrobiłaby mi pani kokardę do tego? - aha , dodam, że moja kwiaciarnia jest "po drodze" na targ :clap: :clap: :clap: Szkoda słów. Pozdrawiam Was cieplutko, idę spać i marzę żeby się to WŚ już skończyło, bo padam na pysk, a te "miłe" komentarze mnie dobijają. papa miłej nocki wszystkim co tu zaglądną :kisscheek:

I ja witam :smileyflower:

Tatanka witaj ❗

Witajcie 😀 😀

facebook