Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Targi slubne w Rybniku listopad 2011

łał! Jestem pod wrażeniem, był drut 😉

Pięknie wszystko wyszło,moje gratulacje teraz pewnie klienci drzwiami i oknami do Emjulki ciągnąc będą :rockon:

Dziewczynki,przecuuudnie :rockon:
Marzę,żebym w przyszłości potrafiła robić takie cuda!!!
Oczywiście mnóstwa klientów życzę z całego :heartbeating:
Pozdrawiam ,Magnolka

Pięknie!!!!!!!!!! :heartbeating: Wspaniałe kolorki :loveit: Gratuluje Wam!

Dziękuję Wam za cieplutkie słowa, wiele to dla mnie znaczy :inlove:
Będę z Wami szczera nie wiem co myśleć na temat tych targów. Zainteresowanych było wiele ale co z tego będzie zobaczymy. Na targach większość stoisk to fotografowie i video rejestracja. Kilka restauracji, salonów urody, zaproszenia i DJ-e 🙄
Frekwencja taka sobie. No nie wiem jakoś się nie nastawiam na wielkie profity. Ale spróbowałam 😀
Jeszcze raz dzięki wielkie dla kasiapka i farbki - jesteście wielkie :thumbupleft:

🙄 czwarty raz tego posta pisze i kurka wodna ciągle coś mi wywala :bangin:

Jednym słowem efekt znalomity ale czego się tu spodziewac jak się specjalistki zebrały to i tylko takich efektów nalezało oczekiwać :smileyflower: Skoro wam sie tak dobrze pracuje razem to załózcie jakieś konsorcjum :bravo: florystyczna grupę albo cos w ten deseń.

Brawo dziewczyny :drink:

Gratuluję WAM DZIEWCZYNY takiej "florystycznej" przyjaźni i wspaniałej współpracy . Naprawdę, można Wam zazdrościć. Wiadomo, że w grupie osiągnie się więcej, niż solo.
Tak trzymajcie .... a efekty z pewnością nadejdą szybciej, niż się spodziewacie.

Prace oczywiście mnie z a c h w y c i ł y.

Olu Ty i tak bijesz wszystkich na kolanach 😉
tagi są po to aby zaistnieć w wielkim świecie biznesu 😉
no i co tu dalej pisać..
a w nowym roku to będziesz rozchwytywana!!!
i z tego bardzoo cieszę się 🙂
no i skąd masz te stojaki z sercami co??
jejciu że ja u siebie takich nie mam!!! aaa!!!

Śliczne stoisko :loveit: Moje ulubione kolorki 😛 Gratuluję i życzę mnóstwa klientów :upup: :upup: :upup:

Ola wymiatasz kochana :friends:
targi spokojne, lokalne nie to co w Katowicach tam to wszyscy zamiejscowi.
Spodziewam się wszystkiego dobrego, jak zawsze :thumbupleft:
na efekty przyjdzie poczekać...
a jak tam laureatka konkursu :naughty: czy już wie że jest posiadaczką najpiękniejszego bukietu :loveit: za 200 zeta.

acha... nieźle się zaprawiłam na tych targach, mudszę teraz odleżeć 😥

facebook