Miedzynarodowe Mistrzostwa Polski we Florystyce Poznań 2012
Cytat z iwonaa7 data 29 lutego, 2012, 20:15Wielkie brawa. :bravo: :bravo: .... Bukiet sliczny.........Pozdrowienia serdeczne :loveit: :loveit: :loveit:
Wielkie brawa. :bravo: :bravo: .... Bukiet sliczny.........Pozdrowienia serdeczne :loveit: :loveit: :loveit:
Cytat z hahania data 29 lutego, 2012, 20:35Domina, szczere gratulacje!!!! :thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft:
A dajcie poogladać jakieś fotki, plizzz. Ja w tym roku nie dałam rady dojechać.
Domina, szczere gratulacje!!!! :thumbupleft: :thumbupleft: :thumbupleft:
A dajcie poogladać jakieś fotki, plizzz. Ja w tym roku nie dałam rady dojechać.
Cytat z wojciechmielech data 29 lutego, 2012, 20:55Chłopaki się naskakali ale chwała im :drink: :drink: :drink: :clap: :clap: :clap: :zmeczony:
Chłopaki się naskakali ale chwała im :drink: :drink: :drink: :clap: :clap: :clap: :zmeczony:
Cytat z Jessi data 29 lutego, 2012, 21:55Domina BRAVO!!! śliczna praca!
Wojtku dziękuję a jednocześnie proszę pięknie i pokornie o więcej zdjęć ..
jako, ze moim ulubieńcem :loveit: jest Tomek 😳 😳 😳
może coś Tomkowego wstawisz ??
Domina BRAVO!!! śliczna praca!
Wojtku dziękuję a jednocześnie proszę pięknie i pokornie o więcej zdjęć ..
jako, ze moim ulubieńcem :loveit: jest Tomek 😳 😳 😳
może coś Tomkowego wstawisz ??
Cytat z wojciechmielech data 29 lutego, 2012, 22:30Mówisz i masz. :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: Jutro będzie więcej bo teraz idę spać. :buzki:
Iessi i nie tylko na f w " mojej klatce" jest zdjęć więcej.zapraszam :smileyflower:
Mówisz i masz. :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: Jutro będzie więcej bo teraz idę spać. :buzki:
Iessi i nie tylko na f w " mojej klatce" jest zdjęć więcej.zapraszam :smileyflower: