Miedzynarodowe Mistrzostwa Polski we Florystyce Poznań 2012
Cytat z tygrysekmi data 28 lutego, 2012, 11:171. Miejsce Piotr Sekunda
2. Miejsce Tomasz Max Kuczyński
3. Miejsce Monika Kudłacz..tyle fakty, a Wasze opinie?
1. Miejsce Piotr Sekunda
2. Miejsce Tomasz Max Kuczyński
3. Miejsce Monika Kudłacz
..tyle fakty, a Wasze opinie?
Cytat z pietia data 28 lutego, 2012, 12:13Jak dla mnie to bardzo wysoki poziom, może nawet za wysoki 😀
Nie wiem za co te punkty, ale moja ocena była inna :gwizdze:
Jak dla mnie to bardzo wysoki poziom, może nawet za wysoki 😀
Nie wiem za co te punkty, ale moja ocena była inna :gwizdze:
Cytat z Jessi data 28 lutego, 2012, 22:14w obstawianiu zwycięzcy pomyliłam się o 1 punkt :heartspink:
ale ogólnie :
poziom bardzo wysoki :thumbupleft:,
w czołówce trzeba przyznać - (przynajmniej dla mnie) poziom wyrównany :heartspink:
pomysły niesamowite, (teraz już wiem dlaczego Tyle czasu Tomek spędził nad konstrukcjami 😯 😯 )
materiał roslinny : energetyczna bajka :loveit:
a i producenci drutu nie maja co narzekac 🙂
jednym słowem:
GRATULACJE!!!!
w obstawianiu zwycięzcy pomyliłam się o 1 punkt :heartspink:
ale ogólnie :
poziom bardzo wysoki :thumbupleft:,
w czołówce trzeba przyznać - (przynajmniej dla mnie) poziom wyrównany :heartspink:
pomysły niesamowite, (teraz już wiem dlaczego Tyle czasu Tomek spędził nad konstrukcjami 😯 😯 )
materiał roslinny : energetyczna bajka :loveit:
a i producenci drutu nie maja co narzekac 🙂
jednym słowem:
GRATULACJE!!!!
Cytat z fiorino data 29 lutego, 2012, 02:14Ja sekundowałam Sekundzie ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
BRAVO ❗ ❗ ❗ ❗
No i BRAVO dla naszej dominy za III miejsce w Konkursie dla kwiaciarń
w kategorii Bukiet ślubny:
Ja sekundowałam Sekundzie ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
BRAVO ❗ ❗ ❗ ❗
No i BRAVO dla naszej dominy za III miejsce w Konkursie dla kwiaciarń
w kategorii Bukiet ślubny:
Cytat z domina234 data 29 lutego, 2012, 12:56Oj tam, oj tam.. 😳 😳
Jeśli chodzi o mistrzostwa to wynik był rzeczywiście do przewidzenia, ale naprawdę postarali się uczestnicy i materiał - storczyki Vandy kolorowe, cudo!:-) w piątek popodglądałam misterne przygotowania:)
poziom godny mistrzów:)
Oj tam, oj tam.. 😳 😳
Jeśli chodzi o mistrzostwa to wynik był rzeczywiście do przewidzenia, ale naprawdę postarali się uczestnicy i materiał - storczyki Vandy kolorowe, cudo!:-) w piątek popodglądałam misterne przygotowania:)
poziom godny mistrzów:)
Cytat z mamuta data 29 lutego, 2012, 16:51Domina - brawo Byłam, widziałam- Twoja praca sie wyróżniała, laury zasłużone. Tak trzymaj !!!
Domina - brawo Byłam, widziałam- Twoja praca sie wyróżniała, laury zasłużone. Tak trzymaj !!!
Cytat z guuga data 29 lutego, 2012, 16:52Domino........wielkie gratulacje......piękny bukiet....ech......chciałoby się wyjść za mąż i mieć taki piękny :-):-).....gratulacje...
Domino........wielkie gratulacje......piękny bukiet....ech......chciałoby się wyjść za mąż i mieć taki piękny :-):-).....gratulacje...
Cytat z Julita Mroczek data 29 lutego, 2012, 17:37Bukiet przepiękny, aż dech zapiera...prawdziwe cudeńko.Gratulacje. :bravojs: :bravojs: :bravojs:
Bukiet przepiękny, aż dech zapiera...prawdziwe cudeńko.Gratulacje. :bravojs: :bravojs: :bravojs: