Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

kanapcia w kanciapie szalonych florystów

piknie Parvi :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: a myśleliście o występach dla większego grona np. w operze :naughty: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: no po prostu pomysł i wykonanie REWELACJA i co za piękna postawa całej czwórki :partydance: :drink:

Wiecie coooo, łazikowanie po róznych blogach bywa mocno wciagające :mrgreen:

Ale jak trafiłam na cytaty z radia maryja to normalnie :takaemotka:

- To nie jest tak. Jeżeli jest o-biad, bo o-biad jest też, prawda, sobie robią o-bia-dy, niezależnie od spotkań w kościele jest spotkanie np. w restauracji i jest obiad. I ja nie wiem ile jest za ten obiad, bo ja na przykład byłem zapraszany. Ale nie sądzę, żeby 50 dolarów, to jest bardzo dużo pieniędzy - mówił o. Rydzyk. - To już ktoś chyba przesadził. Proszę pana, fantazja jest duża. Obiad normalnie kosztuje, bo to jest w restauracjach, przygotowane jest to. I tak jest w Ameryce, tak w Ameryce się stosuje, to jest zwyczaj amerykański. I na różne cele zbierają w ten sposób pieniądze, np. na jakąś budowę.
(RM, poniedziałek 24.01.11, godz. 11.31)

i źródełko podaje bo będe taka :pig:
http://glosrydzyka.blox.pl/html

Iguś, pooglądaj se lepiej prestona, zdrowsz będziesz 😀 😀 😀

na rozluźnienie - maj hazbend - na próbie generalnej do jeziora łabędzi

........kurde Parvi,ile gracji w postawie twojego Misia :naughty:

O qrcze!!!!!prawie jak Barasznikow!!!!!

cóż za gracja, wdzięk i powab no napewno bedzie to główna łabędzica w stadzie :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink: :drink:

😯 😯 😯 o prosze prosze Parvi to nawet własnego misia ma dobrze wychowanego :mrgreen:
- tańczy jak mu Parvi zagra :naughty:
Opaska łabędziowa bardzo efektowna, się ma zdolną żonę to można wyzywać artystycznie na scenach.

Parvi jaka twoja rola na tym jeziorku? Chyba nie Czarnego łabędzia :naughty:

jak oglądam zdjęcia z wczorajszej próby to... :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Nie miałam czarnego tiulu, więc wszystkie łabądki będą białe, sztuk cztery, mamy układ, z podnoszeniami, buahahhahahh

ech... :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

PIWU CZEŚC! :drink: :drink: :drink:

Parvi, gdzie można dostać bilety? 😀 😀 😀

facebook