Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Flowers & HorTech Poland 2012 20-22 marca 2012

Z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłam być na tych targach,
więc bardzo dziękuję za zdjęcia Julitko ❗ ❗ ❗
Patrząc na zdjęcia z "pokazu mody" zgrzytam zębami z zazdrości ,że nie widziałam tego life ❗ ❗ ❗
Musiała być niezła zabawa ❗ ❗ ❗

Pokaz włoszki wygląda ciekawie dosyć oryginalne dekoracje bukiecików stokrotek i hipeastrum - podobają mi się 😀

4kwiaty prace włoszki to te podpisane jej nazwiskiem, a bukiecik stokrotek, kompozycja w naczyniu z centedeskią i amarylis to prace holendrów, a konkretnie zrobił je Cees van Dijk,przez przypadek nie podpisałam tych zdjęć, sorki.. :smileyflower:

Oj mała pomyłka kompozycję z cantedeskią i hortensją tą co między bukiecikiem ze stokrotek a amarylisem wykonał chyba jednak Jan Aartsen, już mi się trochę myli, ale na pewno są to prace holendrów, za pomyłkę przepraszam :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:

@fiorino napisał/a:

Z przyczyn niezależnych ode mnie nie mogłam być na tych targach,
więc bardzo dziękuję za zdjęcia Julitko ❗ ❗ ❗
Patrząc na zdjęcia z "pokazu mody" zgrzytam zębami z zazdrości ,że nie widziałam tego life ❗ ❗ ❗
Musiała być niezła zabawa ❗ ❗ ❗

Oj zabawa była świetna, a Tomek Max Kuczyński to niezły kabareciaż,zupełny luz, na scenie było go pełno.Jestem pełna podziwu dla naszych polskich mistrzów florystyki, wielkie ukłony i brawa dla nich :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs: :bravojs: :loveit: :loveit: :loveit: :loveit: :loveit:

Dziewczynki ja również bardzo sie cieszę ze Was poznałam :buzki: :smileyflower:
Wydaje mi sie ten ostatni dzien był najsłabszy i tez załuje ze nie byłam w srode na pokazach no ale ja nie decydowałam 😥

Julitka jestes w galerii M. Miklazewskiej na FB :smileyflower:

Dzięki Kasiu za info zaglądałam na FB,no rzeczywiście na kilku fotkach mnie widać, ale na jednym to zaje....mine walnęłam :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

Julitka no przeciez nie wiedziałas że Ci zdjecia robią :takaemotka:

Julitko super , że wstawiłaś fotki . teraz to już wogóle żałuję , że nie mogłam być na tych targach , kompozycje zapierają dech oglądając je na zdjęciach a na żywo to wogóle musiało być super . normalnie Ci zazdraszczam :smileyflower: wielkie dzięki za zdjęcia 🙂 niech Bóg Ci to w hojnych klientach wynagrodzi :smileyflower:

@jaKasia napisał/a:

Julitka no przeciez nie wiedziałas że Ci zdjecia robią :takaemotka:

Jak bym wiedziała to bym się pięknie uśmiechnęła, o tak :smileyflower: ... :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
No, ale dowód jest, że na targach byłam, :naughty: :takaemotka:

facebook