Flowers & HorTech Poland 2012 20-22 marca 2012
Cytat z jaKasia data 20 marca, 2012, 19:23No ja tez! Ubiore sie w spodnice z tej okazji :takaemotka: Poznasz mnie po niej bo bedzie pomaranczowa- a co! :smokingjoint:
No ja tez! Ubiore sie w spodnice z tej okazji :takaemotka: Poznasz mnie po niej bo bedzie pomaranczowa- a co! :smokingjoint:
Cytat z jolka data 20 marca, 2012, 19:25ooooo...
no to ja nałożę musztardowe rajstopy!!! a co!!! haha...
ale cieszę sie!!! aaa!!! :cwaniak:
ooooo...
no to ja nałożę musztardowe rajstopy!!! a co!!! haha...
ale cieszę sie!!! aaa!!! :cwaniak:
Cytat z Julita Mroczek data 20 marca, 2012, 20:34Dziewczynki czy ja też do tego czwartkowego spotkania mogę się wprosić????? :smileyflower:
Dziewczynki czy ja też do tego czwartkowego spotkania mogę się wprosić????? :smileyflower:
Cytat z wisteriaa data 21 marca, 2012, 18:41POKAZY FLORYSTYCZNE
TEMAT: WIOSNA
Miejsce: Pawilon 2
10:00 – 11:00 - Wiosenne inspiracje holenderskiej grupy 4-Teach
Mistrza florystyki Jana Aartsena
11:00 – 11:30 - Loteria fantowa organizowana przez Euroflorist
11:30 – 12:30 - „Śródziemnomorska Wiosna" w interpretacji Rosalby Di
Mattia z Włoch
13:00 – 16:30 - Wystawa kompozycji wykonanych podczas targów
POKAZY FLORYSTYCZNE
TEMAT: WIOSNA
Miejsce: Pawilon 2
10:00 – 11:00 - Wiosenne inspiracje holenderskiej grupy 4-Teach
Mistrza florystyki Jana Aartsena
11:00 – 11:30 - Loteria fantowa organizowana przez Euroflorist
11:30 – 12:30 - „Śródziemnomorska Wiosna" w interpretacji Rosalby Di
Mattia z Włoch
13:00 – 16:30 - Wystawa kompozycji wykonanych podczas targów
Cytat z Julita Mroczek data 21 marca, 2012, 19:10Kobietki około godziny temu zlądowałam do domu, zrobiłam 475 zdjęć, oczywiście niektóre zdublowane no i będę musiała wybrać najlepsze,Obiecuję że jak je wszystkie posegreguję i pozmniejszam to wstawię, jeszcze jutro pokazy i wystawa, więc też troszkę popstrykam. :smileyflower: A i wygrałam bon na 50 zł.do zrealizowania w Euro Florist na kwiatki :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Kobietki około godziny temu zlądowałam do domu, zrobiłam 475 zdjęć, oczywiście niektóre zdublowane no i będę musiała wybrać najlepsze,Obiecuję że jak je wszystkie posegreguję i pozmniejszam to wstawię, jeszcze jutro pokazy i wystawa, więc też troszkę popstrykam. :smileyflower: A i wygrałam bon na 50 zł.do zrealizowania w Euro Florist na kwiatki :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Cytat z Jessi data 21 marca, 2012, 19:50i z tego co mi już skowronki doniosły były zajebiste pokazy :inlove:
wobec tego czekamy :heartspink: :heartspink:
i z tego co mi już skowronki doniosły były zajebiste pokazy :inlove:
wobec tego czekamy :heartspink: :heartspink:
Cytat z Julita Mroczek data 21 marca, 2012, 20:52Oj Taaaaaaaaaaaak!!! Ja byłam pod ogromnym wrażeniem...................................................
Oj Taaaaaaaaaaaak!!! Ja byłam pod ogromnym wrażeniem...................................................