Essen 2011
Cytat z skimmia data 1 lutego, 2011, 12:15oj Jolka 😉 jak Ty wyglądasz to wiem
no w końcu wspólnie piłyśmy mohito :naughty: ale czikola to piękne zdjęcie :smileyflower: portretowe tu powinna miec z Tobą a tak co 😉 z tłumu mam ją wyławiac :paluszkiem: :paluszkiem: i się domyślac :bangin: .......................................................
oj Jolka 😉 jak Ty wyglądasz to wiem no w końcu wspólnie piłyśmy mohito :naughty: ale czikola to piękne zdjęcie :smileyflower: portretowe tu powinna miec z Tobą a tak co 😉 z tłumu mam ją wyławiac :paluszkiem: :paluszkiem: i się domyślac :bangin: .......................................................
Cytat z czikola data 1 lutego, 2011, 16:27ja stoje za Jolką i całe szczęscie że nie widac mnie w całej okazałosci :takaemotka: :takaemotka:
ja stoje za Jolką i całe szczęscie że nie widac mnie w całej okazałosci :takaemotka: :takaemotka:
Cytat z Jessi data 1 lutego, 2011, 20:07dziewczyny śliczne dzięki 😀
Araik moje ulubione bazie układał :heartspink: i widzę, że się też uroczo gdzieniegdzie zaokrąglił :heartspink:
dziewczyny śliczne dzięki 😀
Araik moje ulubione bazie układał :heartspink: i widzę, że się też uroczo gdzieniegdzie zaokrąglił :heartspink:
Cytat z G.o.s.i.a data 1 lutego, 2011, 20:08nie wiem dlaczego ,ale czikola upodobniałam ciebie do joli i się nie pomyliłam jeśli to ty,bo myślałam ,że to joli siostra 😀 :bravo: :bravo:
nie wiem dlaczego ,ale czikola upodobniałam ciebie do joli i się nie pomyliłam jeśli to ty,bo myślałam ,że to joli siostra 😀 :bravo: :bravo:
Cytat z czikola data 1 lutego, 2011, 20:13:takaemotka: ja stoje za Jolką w tym niebieskim sweterku :takaemotka: i jestesmy podobne? 😯 :takaemotka:
a Araik miał albo za małe spodnie albo za krótką koszulę bo jak siedział jego "boczki" sie wylewały :takaemotka:
:takaemotka: ja stoje za Jolką w tym niebieskim sweterku :takaemotka: i jestesmy podobne? 😯 :takaemotka:
a Araik miał albo za małe spodnie albo za krótką koszulę bo jak siedział jego "boczki" sie wylewały :takaemotka:
Cytat z skimmia data 1 lutego, 2011, 21:26@czikola napisał/a:
:takaemotka: ja stoje za Jolką w tym niebieskim sweterku
no to dużo wyjaśnia 😉 musiałabym po kolei 😉
zdjęcie skopiowac 😕
powiększyc 8)
wyciąc co nieco 8)
dorobic co nieco 8)
taaaa i może wtedy miałabym Twój pełny obrazi wy myślicie że ja to wszystko umiem :smokingjoint: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ...........no niestety nie umiem :teeth: ...............................a innego zdjęcia nie macie razem :naughty:
@czikola napisał/a:
:takaemotka: ja stoje za Jolką w tym niebieskim sweterku
no to dużo wyjaśnia 😉 musiałabym po kolei 😉
zdjęcie skopiowac 😕
powiększyc 8)
wyciąc co nieco 8)
dorobic co nieco 8)
taaaa i może wtedy miałabym Twój pełny obraz i wy myślicie że ja to wszystko umiem :smokingjoint: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ...........no niestety nie umiem :teeth: ...............................a innego zdjęcia nie macie razem :naughty:
Cytat z swietlana marciniak data 2 lutego, 2011, 12:34Dziękuje dziewczyny za fotki :buzki: A ty Skim,uruchom wyobraźnie,bo nie uwierzę że z kwiatami potrafisz,a z ludkami -nie :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:
Dziękuje dziewczyny za fotki :buzki: A ty Skim,uruchom wyobraźnie,bo nie uwierzę że z kwiatami potrafisz,a z ludkami -nie :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: