Forum

Ścieżka forum - jesteś tutaj:ForumNa dzień dobry: Foto relacjeEssen 2011
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

Essen 2011

oj Jolka 😉 jak Ty wyglądasz to wiem :mrgreen: no w końcu wspólnie piłyśmy mohito :naughty: ale czikola to piękne zdjęcie :smileyflower: portretowe tu powinna miec z Tobą a tak co 😉 z tłumu mam ją wyławiac :paluszkiem: :paluszkiem: i się domyślac :bangin: .......................................................

i ja dziękuję za wklejone fotki :bravo: Zazdroszczę po cichu tej kwiatowej wycieczki. 🙂

ja stoje za Jolką i całe szczęscie że nie widac mnie w całej okazałosci :takaemotka: :takaemotka:

dziewczyny śliczne dzięki 😀
Araik moje ulubione bazie układał :heartspink: i widzę, że się też uroczo gdzieniegdzie zaokrąglił :heartspink:

nie wiem dlaczego ,ale czikola upodobniałam ciebie do joli i się nie pomyliłam jeśli to ty,bo myślałam ,że to joli siostra 😀 :bravo: :bravo:

:takaemotka: ja stoje za Jolką w tym niebieskim sweterku :takaemotka: i jestesmy podobne? 😯 :takaemotka:
a Araik miał albo za małe spodnie albo za krótką koszulę bo jak siedział jego "boczki" sie wylewały :takaemotka:

haha.. boczki :takaemotka: :takaemotka:
a ja nie podobna do siostry.. haha...

@czikola napisał/a:

:takaemotka: ja stoje za Jolką w tym niebieskim sweterku

no to dużo wyjaśnia 😉 musiałabym po kolei 😉
zdjęcie skopiowac 😕
powiększyc 8)
wyciąc co nieco 8)
dorobic co nieco 8)
taaaa i może wtedy miałabym Twój pełny obraz :mrgreen: i wy myślicie że ja to wszystko umiem :smokingjoint: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: ...........no niestety nie umiem :teeth: ...............................a innego zdjęcia nie macie razem :naughty:

Dziękuje dziewczyny za fotki :buzki: A ty Skim,uruchom wyobraźnie,bo nie uwierzę że z kwiatami potrafisz,a z ludkami -nie :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka:

jasne Swietka 8)

facebook