Nawigacja po forum
Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.
Historia wpisów: alcjap1973
13 lat temu
13 lat temu
mamuto-wprawilaś mnie w zaklopotanie 😳 Dziękuję za wszystkie opinie są bardzo mileW: Pomóżcie...wieniec dla dziecka
13 lat temu
Dziekuję.A serce rzeczywiscie boli, zwlaszcza jak się samemu ma małe dzieci to trudno nie podejść em …W: Pomóżcie...wieniec dla dziecka
13 lat temu
13 lat temu
Poslucham rad koleżanek i dam aniołka. Wieńce są na jutro ,więc dopiero jutro będę robiła i postaram …W: Pomóżcie...wieniec dla dziecka
13 lat temu
Babcia wyraznie chciała wieniec.myslę ze kobiecie chodzi o cos okrągłego niezbyt duzego i bez nóg. z …W: Pomóżcie...wieniec dla dziecka
13 lat temu
Przede wszystkimpowinnas miec przekonanie że własnie to chcesz robic. Piszesz że starasz się o pracę …W: podstawowe informacje.
13 lat temu
a dodatkowo na zewnętrzne dobieramy te o najcieńszych lodygach , tak żeby się dały lekko wygiąć w r …W: Jak wykonać taki bukiet?
13 lat temu
Ja robię tak: nawijam kwiaty na drucik 1.1 lub 1 wbijam delikatnie w glowkę od spodu, wtedy można sp …W: Jak wykonać taki bukiet?
13 lat temu
Chyba własnie im mniej się robi tym lepiej 😀 Pamiętam że kiedys odstawilyśmy roślinkę bo przekwitł …W: cimbidium
13 lat temu
14 lat temu
Cymbidium spokojnie wytrzymuje bez watowania,klejenia i innych cudów.Wielokrotnie robiłam wiązanki s …W: niepewne cymbidium w wiązance ślubnej
14 lat temu
a ja układałam bukiet z miniaturowych flag chyba Nowej Zelandii o ile pamiętam -mają ludzie życzeni …W: Najciekawszy bukiet.
14 lat temu
a ja znaz taką pania która uczy na kursie z UP że kwiaty cięte mocuje się w bukiecie za pomocą sreb …W: z serii PANNO MŁODA - ZRÓB TO SAMA
14 lat temu
Madzik dziękuję. Moje "dziecko" dorasta , zmmienia się i robi się coraz bardziej klimatycz …W: Moje "dziecko" ma trzy dni
14 lat temu
Tak, chyba już nie mam wyboru-muszę konsekwentnie trzymać taki klimat 😀 😀 😀 Sąsiedzi z pawilonu …W: Moje "dziecko" ma trzy dni
14 lat temu
Dziękuję.Jak mówilm to jeszcze nie koniec-podswietle okno i wlaśnie przed chwilą odebralam resztę me …W: Moje "dziecko" ma trzy dni
14 lat temu
14 lat temu
Jeszcze w powijakach, jeszcze jest trochę do zrobienia(chcę podswietlić wystawę bo kwiaciarnia jest …W: Moje "dziecko" ma trzy dni
14 lat temu
NIe Zyto raczki spoko-robię to od lat, ale u siebie to zupelnie co innego 🙂 PM dostała rabacik (ja …W: Moje "dziecko" ma trzy dni
14 lat temu
14 lat temu
Adi jak będziesz robiła ladę-zwróć uwagę na blat. Niech Cię nie skusi cena i nie bierz zwyklej płyty …W: Meble do kwiaciarni!!!!
14 lat temu
14 lat temu
Byłoby łatwiej ze zdjeciem lokalu.Może pod kinkiety daj , kule z jasnego ratanu,a na nich zrób kompo …W: Dekoracja Pubu
14 lat temu
witaj wisteriaa też jestem nowa na forum chociaż w kwiaciarni od 17 lat 🙂 Witaj :bravo:W: Witam wszystkich pasjonatów kwiatów!!!:)
14 lat temu
Faktycznie Gosia jest z Mlawy.Znam osobiście , byla kiedys moja klientka 😉 Konkurencją jednak nie …W: Witam Serdecznie
14 lat temu
moje miejsce na ziemi to Mława 🙂 -miasteczko gdzies w polowie drogi między Warszawą a olsztynemW: Witam Serdecznie
14 lat temu
a może namówic mlodych zeby podarowali swoje fotografie jakies nietuzinkowe np. z dzieciństwa udekor …W: Co dla rodziców na podziękowanie
14 lat temu
Dziękuję wszyskim.Jednak zostawiam tą podłogę-wola nieba-właściciel raczej mi za remonty nie zwróci. …W: Podloga w kwiaciarni
14 lat temu
panele są w dobrym stanie i nawe ścian nie muszę malować bo czysto i ładnie( po sklepie z torebkami …W: Podloga w kwiaciarni
14 lat temu
Wlaśnie tak myślę że lepiej od razu niż pózniej w trakcie wymieniac. Chociaż nie ukrywam że szkoda …W: Podloga w kwiaciarni
14 lat temu
Szu szu piękne meble i do tego OKNA cudne! Wykorzystaj je na maksa , bo jest gdzie szaleć 😀W: Nasze kwiaciarnie - zdjęcia ! 🙂
13 lat temu
szu szu
cała ściana to jest coś!! moje okno ma 3.50 z szerokim parapetem ale ściana? sz …W: Nasze kwiaciarnie - zdjęcia ! 🙂

14 lat temu
o kurcze a ja sie zastanawiałam dlaczego te okna ciągle brudne? :takaemotka:W: Nasze kwiaciarnie - zdjęcia ! 🙂
14 lat temu
Dziękuje. spradzilam dziewczyny-to naprawdę dziala!Na noc zostawiam zapolone ledy w oknie i efekt je …W: Nasze kwiaciarnie - zdjęcia ! 🙂
14 lat temu
14 lat temu
14 lat temu
Mam pytanko.Jakie są szanse na białego tajlanda 10 września? O cymbidium można zapomnieć a TAJLAND? …W: Kalendarz kwiatów
14 lat temu
Kwiaciarnia w której pracowałam wspołpracowala najpierw z pocztą kwiatową,póżniej z EF.Obie firmy zg …W: korzystanie z firmy wysyłającej kwiaty, a jakość kwiaciarni
14 lat temu