Witam:)
Cytat z goscforum data 27 stycznia, 2013, 16:29Hej, jestem Alina i jestem początkującą florystką. Florystyka jest moją pasją poza szkłami i muzyką, którymi na codzień się zajmuje. Jestem na forum aby jak najwięcej móc się rozwijać i uczyć, po za forum sporo szukam i oglądam jeśli chodzi o florystykę. Na kursie nigdy nie byłam, bardzo bym chciała kiedyś ale szczerze marzy mi się szkoła M. Niskiej... narazie za daleko i za drogo na mój studencki budżet. Po za tym brakuje mi dużo praktyki, pracowałam 2 miesiące w pracowni florystycznej, a teraz tęsknię do tego by znów móc się rozwijać. Jestem z Krakowa.
Cieszę się, że jest takie forum i że z czasem tu trafiłam 🙂
Hej, jestem Alina i jestem początkującą florystką. Florystyka jest moją pasją poza szkłami i muzyką, którymi na codzień się zajmuje. Jestem na forum aby jak najwięcej móc się rozwijać i uczyć, po za forum sporo szukam i oglądam jeśli chodzi o florystykę. Na kursie nigdy nie byłam, bardzo bym chciała kiedyś ale szczerze marzy mi się szkoła M. Niskiej... narazie za daleko i za drogo na mój studencki budżet. Po za tym brakuje mi dużo praktyki, pracowałam 2 miesiące w pracowni florystycznej, a teraz tęsknię do tego by znów móc się rozwijać. Jestem z Krakowa.
Cieszę się, że jest takie forum i że z czasem tu trafiłam 🙂
Cytat z Julita Mroczek data 27 stycznia, 2013, 16:32Witam serdecznie :smileyflower:
Witam serdecznie :smileyflower:
Cytat z konstancja88 data 27 stycznia, 2013, 18:24witam Alino 😀
witam Alino 😀