Witam
Cytat z xxx2020 data 17 marca, 2012, 13:21Witam wszystkich mam na imię Ewelina, 2 miesiące temu założyłam swoją kwiaciarnię, wczesniej miałam już doczynienia z kwiatami, pracowałam w kwiaciarni , studiowałam ogrodnictwo( tereny zieleni i dekoracje roślinne) skończyłam kurs florystyczny, przez wakacje pracowałam w holandii przy układaniu bukietów. to tak na początek, mam nadzieję ze będę mogła od czasu do czasu liczyć na waszą pomoc, pozdrawiam wszystkich 🙂
Witam wszystkich mam na imię Ewelina, 2 miesiące temu założyłam swoją kwiaciarnię, wczesniej miałam już doczynienia z kwiatami, pracowałam w kwiaciarni , studiowałam ogrodnictwo( tereny zieleni i dekoracje roślinne) skończyłam kurs florystyczny, przez wakacje pracowałam w holandii przy układaniu bukietów. to tak na początek, mam nadzieję ze będę mogła od czasu do czasu liczyć na waszą pomoc, pozdrawiam wszystkich 🙂
Cytat z Julita Mroczek data 17 marca, 2012, 14:22Witaj Ewelinko! :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Witaj Ewelinko! :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Cytat z zyta data 17 marca, 2012, 18:22No, no ! Holandia na początek nauki to bardzo dobrze, witam Cię serdecznie xxx... :smileyflower:
No, no ! Holandia na początek nauki to bardzo dobrze, witam Cię serdecznie xxx... :smileyflower:
Cytat z czarna oliwka data 17 marca, 2012, 18:34Witam i ja :smileyflower:
Witam i ja :smileyflower: