Witam!
Cytat z katarzyna88 data 15 lutego, 2012, 19:35Witam kochani!
Nie dawno rozpoczęłam swoja przygodę z kwiaciarnią. Zalogowałam się na forum i mam nadzieję, że znajdę tu dużo cennych informacji( niektóre już znalazłam, a z tego co widzę to forum to prawdziwa skarbnica informacji). Mam nadzieję, że będę mogła z Wami podzielić się swoimi sukcesami i porażkami( oby było ich jak najmniej).
Pozdrawiam serdecznie:)
Witam kochani!
Nie dawno rozpoczęłam swoja przygodę z kwiaciarnią. Zalogowałam się na forum i mam nadzieję, że znajdę tu dużo cennych informacji( niektóre już znalazłam, a z tego co widzę to forum to prawdziwa skarbnica informacji). Mam nadzieję, że będę mogła z Wami podzielić się swoimi sukcesami i porażkami( oby było ich jak najmniej).
Pozdrawiam serdecznie:)
Cytat z glauka data 15 lutego, 2012, 20:29Witaj!
Porażka to tylko rodzaj informacji zwrotnej, którą zawsze można wykorzystać ! :thumbupleft:
Witaj!
Porażka to tylko rodzaj informacji zwrotnej, którą zawsze można wykorzystać ! :thumbupleft:
Cytat z marzena2 data 16 lutego, 2012, 08:45Witaj KASIU :bravo: :bravo: :bravo:życzę Ci bolących RĄK I NÓG,bez złośliwości, :smileyflower: :smileyflower: od nadmiaru klientów :upup: pozdrawiam
Witaj KASIU :bravo: :bravo: :bravo:życzę Ci bolących RĄK I NÓG,bez złośliwości, :smileyflower: :smileyflower: od nadmiaru klientów :upup: pozdrawiam
Cytat z katarzyna88 data 16 lutego, 2012, 08:54oby tak faktycznie marzenko2 było:)
oby tak faktycznie marzenko2 było:)