Witam
Cytat z Laima data 18 listopada, 2011, 14:24Jestem na pierwszym semestrze florystyki.Chciałabym zdobyć wiadomości,jak to wygląda w praktyce.Wybrałam ten kierunek bo lubię pracę twórczą,ale nigdy,tak naprawdę,nie zajmowałam się kwiatami.
Pozdrawiam
K.
Jestem na pierwszym semestrze florystyki.Chciałabym zdobyć wiadomości,jak to wygląda w praktyce.Wybrałam ten kierunek bo lubię pracę twórczą,ale nigdy,tak naprawdę,nie zajmowałam się kwiatami.
Pozdrawiam
K.
Cytat z Ewa.pasja data 18 listopada, 2011, 14:28Witam serdecznie :smileyflower:
Powodzenia w szkole , dobrej zabawy z kwiatami i nie tylko :bravo: :bravo:
Witam serdecznie :smileyflower:
Powodzenia w szkole , dobrej zabawy z kwiatami i nie tylko :bravo: :bravo:
Cytat z Jessi data 20 listopada, 2011, 19:51witam serdecznie :smileyflower: :smileyflower:
i powodzenia :heartspink:
a na marginesie - florystyka to nie całkiem "twórcza Praca".............
powiedziałabym raczej to "twórcza harówa"![]()
witam serdecznie :smileyflower: :smileyflower:
i powodzenia :heartspink:
a na marginesie - florystyka to nie całkiem "twórcza Praca".............
powiedziałabym raczej to "twórcza harówa"
Cytat z swietlana marciniak data 21 listopada, 2011, 09:00Witam!
Witam!
Cytat z artflower data 21 listopada, 2011, 10:52Witam serdecznie i zycze wytrwałosci - zgadzam się z Jess... ja znowy porównuje "nasza branżę" do warzywniaka z artystycznym hobby - odskocznią hiiii hhihihinhiihi
Witam serdecznie i zycze wytrwałosci - zgadzam się z Jess... ja znowy porównuje "nasza branżę" do warzywniaka z artystycznym hobby - odskocznią hiiii hhihihinhiihi
Cytat z Laima data 3 stycznia, 2013, 06:08Hej
Kończę już w sumie szkołę.Jeszcze tylko pół roku.Śmiało mogę powiedzieć,że nic nie umiem.
Hej
Kończę już w sumie szkołę.Jeszcze tylko pół roku.Śmiało mogę powiedzieć,że nic nie umiem.
Cytat z konstancja88 data 3 stycznia, 2013, 10:07hahaha...
Laima, czy ty robisz studium 1-roczne? W jakim mieście?ps: WITAM SERDECZNIE! :kisscheek:
hahaha...
Laima, czy ty robisz studium 1-roczne? W jakim mieście?
ps: WITAM SERDECZNIE! :kisscheek: