Witam 🙂
Cytat z Ana data 17 lipca, 2011, 12:48Witam wszystkich,
moje zainteresowanie florystyką rozpoczęło się od uczestnictwa w kursie organizowanym przez Urząd Pracy. Teraz tworzą pracę dla siebie, rodziny, znajomych. Nie mogę narazie poważnie, dla zarobków pracować, dlatego z przyjemności tworzenia założyłam bloga. Zapraszam na niego serdecznie (http://annfloris.blogspot.com) i jednocześnie proszę o pomoc, o udzielanie mi rad i komentarzy odnośnie moich prac ( co powinnam poprawić, a co zrobiłam dobrze 🙂 ). Wszystkie zdjęcia i prace umieszczone na blogu są mojego autorstwa.Pozdrawiam wszystkich i zapraszam 🙂
Witam wszystkich,
moje zainteresowanie florystyką rozpoczęło się od uczestnictwa w kursie organizowanym przez Urząd Pracy. Teraz tworzą pracę dla siebie, rodziny, znajomych. Nie mogę narazie poważnie, dla zarobków pracować, dlatego z przyjemności tworzenia założyłam bloga. Zapraszam na niego serdecznie (http://annfloris.blogspot.com) i jednocześnie proszę o pomoc, o udzielanie mi rad i komentarzy odnośnie moich prac ( co powinnam poprawić, a co zrobiłam dobrze 🙂 ). Wszystkie zdjęcia i prace umieszczone na blogu są mojego autorstwa.
Pozdrawiam wszystkich i zapraszam 🙂
Cytat z salsa data 17 lipca, 2011, 14:34Witaj Ana na Najlepszym w galaktyce Portalu Florystycznym :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Witaj Ana na Najlepszym w galaktyce Portalu Florystycznym :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Cytat z Ana data 17 lipca, 2011, 21:03Mam nadzieję, że w Najlepszym, bo liczę na pomoc użytkowników 🙂
Do tej pory nie spotkałam się z wieloma blogami o kompozycjach prowadzonymi amatorsko, jeżeli są, to blogi osób pracujących zawodowo we florystyce - ja narazie nie mam możliwości. Zobaczymy jak będzie kiedyś 🙂
Mam nadzieję, że w Najlepszym, bo liczę na pomoc użytkowników 🙂
Do tej pory nie spotkałam się z wieloma blogami o kompozycjach prowadzonymi amatorsko, jeżeli są, to blogi osób pracujących zawodowo we florystyce - ja narazie nie mam możliwości. Zobaczymy jak będzie kiedyś 🙂
Cytat z parviflora data 18 lipca, 2011, 21:30Witaj!
Fajnie, że prowadzisz bloga - kilka z nas również swoje prowadzi 😉 co jest fajne, bo mozna jeszcze lepiej się przez to poznać!
iii już dołączyłam do Twoich obserwatorów 😉
Witaj!
Fajnie, że prowadzisz bloga - kilka z nas również swoje prowadzi 😉 co jest fajne, bo mozna jeszcze lepiej się przez to poznać!
iii już dołączyłam do Twoich obserwatorów 😉
Cytat z zyta data 19 lipca, 2011, 08:52Hej Ana! Co tam kurs z UP.... tutaj to masz dopiero kurs, na żadnym innym tyle ciekawych rzeczy się nie dowiesz :smileyflower:
Hej Ana! Co tam kurs z UP.... tutaj to masz dopiero kurs, na żadnym innym tyle ciekawych rzeczy się nie dowiesz :smileyflower:
Cytat z swietlana marciniak data 25 lipca, 2011, 05:24Witam! :smileyflower:
Witam! :smileyflower: