Renault Master 2006 rok - sprzedam
Cytat z Jessi data 9 czerwca, 2010, 13:052006 rocznik wersja dCi L3H2 SL Pack szczególowe informacje na stronie:
http://www.jessi.pl/firma/master.html
2006 rocznik wersja dCi L3H2 SL Pack szczególowe informacje na stronie:
http://www.jessi.pl/firma/master.html
Cytat z jolka data 28 czerwca, 2010, 19:39wszystko to czego szukam.. ale za duży jak na moje potrzeby...
a może ktoś ma jakieś caddy na zbyciu? hihi..
2006 rok?? 🙂
wszystko to czego szukam.. ale za duży jak na moje potrzeby...
a może ktoś ma jakieś caddy na zbyciu? hihi..
2006 rok?? 🙂
Cytat z Jessi data 28 czerwca, 2010, 20:08łał aleś wygrzebała:) to już daawno nieaktualne!!
od niedawna jestem szczesliwa posiadaczką pięknego burgundowego metalika 😀
łał aleś wygrzebała:) to już daawno nieaktualne!!
od niedawna jestem szczesliwa posiadaczką pięknego burgundowego metalika 😀
Cytat z jolka data 1 lipca, 2010, 18:29to Ty już Jessi zhandlowała samochód?
jacieeee.. 3 tyg i ogłoszenie nie aktualne noo super!!! 😀
hmn... piękny burgundowy metalik to też renault? 😉
to Ty już Jessi zhandlowała samochód?
jacieeee.. 3 tyg i ogłoszenie nie aktualne noo super!!! 😀
hmn... piękny burgundowy metalik to też renault? 😉
Cytat z Jessi data 1 lipca, 2010, 19:44niee - tym razem peugeot 🙂 tyż francuz 🙂
a autka nie byłojuż po tygodniu 🙂 mój małż ma fioła na punkcie aut. są zadbane -prawie jak nowe 🙂 tepi nas za wszystkie przewinienia jakich sie w aucie dopuścimy pucuje, przegląda, uzupełnia, serwisuje... :teeth: miał być chyba mechanikiem samochodowym albo dilerem dobrej marki:)
niee - tym razem peugeot 🙂 tyż francuz 🙂
a autka nie byłojuż po tygodniu 🙂 mój małż ma fioła na punkcie aut. są zadbane -prawie jak nowe 🙂 tepi nas za wszystkie przewinienia jakich sie w aucie dopuścimy pucuje, przegląda, uzupełnia, serwisuje... :teeth: miał być chyba mechanikiem samochodowym albo dilerem dobrej marki:)
Cytat z atomowka data 2 lipca, 2010, 20:17:takaemotka: to nie jesteś sama mój tyż ma takiego fioła , ostatnio jak "troszkę" ubrudziłam autko no bo błotko było to mnie za karę na myjnię wysłał :teeth: :teeth: półtorej godziny tam ślęczałam i czekałam aż je wypucują oczywiście z przykazem ze mycie podwozia tez koniecznie musi być
:takaemotka: to nie jesteś sama mój tyż ma takiego fioła , ostatnio jak "troszkę" ubrudziłam autko no bo błotko było to mnie za karę na myjnię wysłał :teeth: :teeth: półtorej godziny tam ślęczałam i czekałam aż je wypucują oczywiście z przykazem ze mycie podwozia tez koniecznie musi być
Cytat z fiorino data 2 lipca, 2010, 21:26O kurcze , ja myślałam ,że tylko mój taki wariat ❗
Nowy samochód mamy od lutego i wyobraźcie sobie ,
że jako kierowca jechałam nim 2 razy i to po naszym osiedlu.
A nóż coś zrobię nie tak :paluszkiem: ... i będzie rozwód 😉 😉 😉
O kurcze , ja myślałam ,że tylko mój taki wariat ❗
Nowy samochód mamy od lutego i wyobraźcie sobie ,
że jako kierowca jechałam nim 2 razy i to po naszym osiedlu.
A nóż coś zrobię nie tak :paluszkiem: ... i będzie rozwód 😉 😉 😉
Cytat z Jessi data 2 lipca, 2010, 23:13ja w zeszłym roku w czerwcu dostałam autko........ z kierowcą :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: przydał się bardzo od lutego :heartspink:
ja w zeszłym roku w czerwcu dostałam autko........ z kierowcą :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: :takaemotka: przydał się bardzo od lutego :heartspink: