Flowers & HorTech Poland 2012 20-22 marca 2012
Cytat z jaKasia data 20 lutego, 2012, 05:50Targi Flowers & HorTech w Polsce! Po raz pierwszy międzynarodowe targi kwiatów, ogrodnictwa i florystyki odbędą się w Broniszach pod Warszawą w dniach 20-22 marca 2012 r. Jest to jedno z większych wydarzeń we „florystycznym kalendarzu imprez” i pierwsze takie w Polsce.
Targi Flowers & HorTech Poland 2012 są w pełni zainspirowane przez Jana Aartsena!
Wstęp GRATIS!http://www.flowers-hortech.com/pl/Visiting.aspx
http://www.flowers-hortech.com/pl/News.aspx
Targi Flowers & HorTech w Polsce! Po raz pierwszy międzynarodowe targi kwiatów, ogrodnictwa i florystyki odbędą się w Broniszach pod Warszawą w dniach 20-22 marca 2012 r. Jest to jedno z większych wydarzeń we „florystycznym kalendarzu imprez” i pierwsze takie w Polsce.
Targi Flowers & HorTech Poland 2012 są w pełni zainspirowane przez Jana Aartsena!
Wstęp GRATIS!
http://www.flowers-hortech.com/pl/Visiting.aspx
http://www.flowers-hortech.com/pl/News.aspx
Cytat z tygrysekmi data 28 lutego, 2012, 11:09Jan Aatrsten.... chyba polubił Polskę:-)
Dane było mi uczestniczyć w warsztatach prowadzonych przez tego florystę. Wyjątkowy nauczyciel. Jeżeli w organizację targów zaangażuje się tak, jak w prowadzone przez siebie warsztaty to będzie super!
Jan Aatrsten.... chyba polubił Polskę:-)
Dane było mi uczestniczyć w warsztatach prowadzonych przez tego florystę. Wyjątkowy nauczyciel. Jeżeli w organizację targów zaangażuje się tak, jak w prowadzone przez siebie warsztaty to będzie super!
Cytat z Julita Mroczek data 13 marca, 2012, 20:53jakasia dziękuję ci bardzo za to ostatnie zdanie, (wstęp gratis) bo miałam właśnie poruszyć temat tych targów, bo wybieram się na nie i rejestrowałam się odnosnie wejściówek przez internet no i tam jest napisane, że bilet bezplatny, ale nurtowało mnie to cały czas czy na pewno na taką imprezę mamy wstęp gratis, a ewentualnie chciałam się dowiedzieć jak finansowo się nastawić oprócz oczywiście kosztów dojazdu, a nie chcialabym mieć niespodzianki że przy wejściu się okaże że muszę zapłacić jakąś szokującą kwotę.
jakasia dziękuję ci bardzo za to ostatnie zdanie, (wstęp gratis) bo miałam właśnie poruszyć temat tych targów, bo wybieram się na nie i rejestrowałam się odnosnie wejściówek przez internet no i tam jest napisane, że bilet bezplatny, ale nurtowało mnie to cały czas czy na pewno na taką imprezę mamy wstęp gratis, a ewentualnie chciałam się dowiedzieć jak finansowo się nastawić oprócz oczywiście kosztów dojazdu, a nie chcialabym mieć niespodzianki że przy wejściu się okaże że muszę zapłacić jakąś szokującą kwotę.
Cytat z Julita Mroczek data 14 marca, 2012, 11:09Dziewczynki odświeżam jeszcze raz temacik.
Która wybiera się na te targii, bo ja juz się nie mogę doczekać, a na taką dużą imprezę florystyczną to pierwszy raz jadę. :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Dziewczynki odświeżam jeszcze raz temacik.
Która wybiera się na te targii, bo ja juz się nie mogę doczekać, a na taką dużą imprezę florystyczną to pierwszy raz jadę. :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Cytat z Julita Mroczek data 14 marca, 2012, 14:40halooooooooooooooooooooo, kobiety co taka cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikt nie jedzie???????????????????????? 😯
halooooooooooooooooooooo, kobiety co taka cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nikt nie jedzie???????????????????????? 😯
Cytat z wisteriaa data 14 marca, 2012, 15:34Ja mam rzut beretem więc powinnam się teoretycznie wybrać... a praktycznie nie chcę zamykać kwiaciarni 🙁 więc dylemat 🙁
Ja mam rzut beretem więc powinnam się teoretycznie wybrać... a praktycznie nie chcę zamykać kwiaciarni 🙁 więc dylemat 🙁
Cytat z czarna oliwka data 14 marca, 2012, 16:53O matko ,kobieto 5 min.,bym się nie zastanawiała 😯 ❗ ❗ rzut beretem,jak ja Ci zazdraszczam... :dogrun:
O matko ,kobieto 5 min.,bym się nie zastanawiała 😯 ❗ ❗ rzut beretem,jak ja Ci zazdraszczam... :dogrun:
Cytat z Julita Mroczek data 14 marca, 2012, 17:26No , a ja się wybieram na wszystkie 3 dni, no 21 jest najwięcej pokazów, a 22 wystawa tych prac z pokazów, a pierwszego dnia czyli 20. 03 mój mąż chce się ze mną przejechać a tylko w ten dzień może się wyrwać od swojej robotki :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Ale sobie odpocznę na tych targach.......juz nie mogę się doczekać :clap: :clap: :clap:
No , a ja się wybieram na wszystkie 3 dni, no 21 jest najwięcej pokazów, a 22 wystawa tych prac z pokazów, a pierwszego dnia czyli 20. 03 mój mąż chce się ze mną przejechać a tylko w ten dzień może się wyrwać od swojej robotki :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
Ale sobie odpocznę na tych targach.......juz nie mogę się doczekać :clap: :clap: :clap: