27.04 😉
Cytat z adi911p data 27 kwietnia, 2011, 07:29Już dzisiaj 27 Kwietnia - Dzień Florysty:) Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kwiatowych artystów! 😆 :bravo: :bravojs: :smileyflower:
Już dzisiaj 27 Kwietnia - Dzień Florysty:) Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kwiatowych artystów! 😆 :bravo: :bravojs: :smileyflower:
Cytat z parviflora data 27 kwietnia, 2011, 08:20a kto tak powiedział?
a kto tak powiedział?
Cytat z temotua data 27 kwietnia, 2011, 09:57Wszystkiego najlepszego florystyczne dziewczyny i chłopaki :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
ja dowiedziałam się z naszej strony głównej https://e-florystyka.pl/artykuly,27-kwietnia---dzien-florysty,18,517,18.html
Wszystkiego najlepszego florystyczne dziewczyny i chłopaki :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower: :smileyflower:
ja dowiedziałam się z naszej strony głównej https://e-florystyka.pl/artykuly,27-kwietnia---dzien-florysty,18,517,18.html
Cytat z Luska data 27 kwietnia, 2011, 10:13O i znowu mamy powód do świętowania.Wielu sukcesów dla wszystkich florystów małych i dużych. :adore:
O i znowu mamy powód do świętowania.Wielu sukcesów dla wszystkich florystów małych i dużych. :adore:
Cytat z parviflora data 27 kwietnia, 2011, 10:21Proszę Was... dokopcie się do fantastycznej genezy zainicjowania "święta"...
Proszę Was... dokopcie się do fantastycznej genezy zainicjowania "święta"...
Cytat z wojciechmielech data 27 kwietnia, 2011, 17:23JESTEM ZA NA NAWET NAPRZECIW.
ŚWIĘTO TO ŚWIĘTO I MUSI BYĆ.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE FLORYSTKI I FLORYSTÓW Z CAŁEGO ŚWIATA.
wojciech florysta-turysta
:bravo: :bravo: :bravo: :cake: :cake: :cake: :balloons: :balloons: :balloons: :buzki: :buzki: :buzki: :upup: :upup: :upup:
JESTEM ZA NA NAWET NAPRZECIW.
ŚWIĘTO TO ŚWIĘTO I MUSI BYĆ.
POZDRAWIAM WSZYSTKIE FLORYSTKI I FLORYSTÓW Z CAŁEGO ŚWIATA.
wojciech florysta-turysta
:bravo: :bravo: :bravo: :cake: :cake: :cake: :balloons: :balloons: :balloons: :buzki: :buzki: :buzki: :upup: :upup: :upup:
Cytat z parviflora data 27 kwietnia, 2011, 18:54nie przyjmuję
nie przyjmuję