Forum

Musisz się zalogować jeżeli chcesz umieszczać wpisy i zakładać tematy.

11 Marca Tychy Pokaz wiosenny

12

zapraszam serdecznie - może to być idealny czas i miejsce do integracji naszego środowiska ,
dobry moment na wypicie kawki realnej w gronie koleżanek z netu 🙂
dla zainteresowanych tematem dopowiem tylko, że dla członków SFP rabat 10% na wejściówkę
oraz wiele ciekawych (gorących ofert ) dla gości pokazu 🙂

W razie pytań służę odpowiedzią
pozdrawiam IS

Dziewczyny.. podbijam temat 🙂

przygotowania idą pełną parą ..

pokaz rzemiosła florystycznego
czyli coś czym można się nie tylko zachwycać ale i przełożyć na grunt kwiaciarni 🙂

piątka florystów na scenie.. poza sceną druga piątka :-))

kręcimy, szkicujemy, planujemy..

W Tychach prezentacja produktów Oasis 🙂

jeśli ktoś się wybiera niech da znać :buzki:

Ja się wybieram, jeszcze nie byłam na pokazie w Tychach 🙂 gdzie będzie można zakupić bilety? Czy hurtownia "Jessi" będzie czynna w tym dniu? 😉 😉 Z chęcią zrobiłabym wielkanocne zakupy przy okazji 😀

Kasiu bilety mozna kupić w biurze Synergii (Hala Kwiatów) na piętrze. lub zarezerwować telefonicznie

Hurtownia Jessi bedzie czynna, świetnie zaopatrzona , a na ten dzień są już przygotowane kupony "SUPERPROMOCJI" 🙂
dla tych, którzy posiadają bilety na pokaz ..

Zapraszam serdecznie - atrakcje gwarantowane !

A ja mam pytanie, bo chciałabym połączyć przyjemne z pożytecznym 🙂
Czy w środy jest normalnie czynna giełda co bym przy okazji zakupy zrobiła?

na Hali Kwiatów na pewno wszystko będzie czynne (główny Rynek do 9.00), hurtownie dłużej. Jessi do ostatniego klienta 😉
myślę, że poza halą też giełda -plac będzie pracować - sezon wielkanocny w pełni 🙂

Dzięki za ekstra szybka adpowiedz :dogrun:

to z radości :mrgreen: :mrgreen:

tydzień czekałam aż się któraś w tym temacie odezwie 🙂

:gwizdze:

Ja jeszcze nie jestem pewna bo dzieci mam chore i jeśli nie pojdą do przedszkola to nie dam rady. Ale zobaczymy jeszcze 4 dni więc może się wykurują.

Dzieci super, jutro ida do przedszkola tylko niestety ja leze z temperatura 38. w niedzielę adrenalina trzymała mnie na nogach ale dzisiaj to juz masakra. Do następnego :buzki:

12
facebook